pondelok, 29 novembra, 2021
No menu items!
Úvod Podujatia Marec 2020 Horeca manažment 2020

Horeca manažment 2020

V marci 2020 v Šimák Zámok Pezinok sa bude konať tohtoročná TREND konferencia zo segmentu HORECA. Dozviete sa o dennodenných pracovných radostiach i starostiach očami exkluzívnych hostí. Treba vôbec byť eco, online či no waste?
Rôznorodí spíkri vám odpovedia na základe vlastných konkrétnych skúseností. A vy sa môžete inšpirovať tými najlepšími v segmente.

Obsahovým garantom a moderátorom konferencie je Marian Lechan, viceprezident EuroToques Slovensko.

Program


25.3.2020
19.00Neoficiálne otvorenie
Prípitok so šéfredaktorom týždenníka TREND Tomášom Skřivánkom
26.3.2020
8.00 – 9.00REGISTRÁCIA ÚČASTNÍKOV A RANNÁ KÁVA
9.00OTVORENIE A PRIVÍTANIE
Tomáš Skřivánek, šéfredaktor týždenníka TREND
9.05 – 9.50NEVERBÁLNY EXPRES
Bez úsmevu, niet úspechu Nora Lauková, odborníčka na neverbálnu komunikáciu, konzultantka koučka a lektorka F.A.M.E., s.r.o., education & consulting company
Ako si získať nových hostí a ako udržať verných aj vďaka nonverbálke. A ako roznoznať faloš od úprimnosti na pracovisku.
10.05 – 10.50OBMEDZENIA NA TANIERI
Potravinové intolerancie – mýtus alebo hrozba Peter Lipták, gastroenterológ, Univerzitná nemocnica Martin
Ivan Rusina, majiteľ školy varenia
Intolerancie podráždili črevo gastronómie. Ako sa popasovať s novým fenoménom?
10.50 – 11.05COFFEE BREAK
11.05 – 12.50HORECA ONLINE
Pod pokrievkou online priestoru Martin Bajaník, marketingový špecialista a dizajnér Martin a Zdenka Záhumenskí, úspešní príbeh značky Sí, Toskánsko, foodinfluenceri
Nora Fedorová, riaditeľka CK Satur
Ako sa môže vyplatiť správne investovanie času, peňazí a energie do online Marketingu
12.50 – 13.50OBED
13.50 – 15.00LESK A BIEDA REMESLA
Horeca personál ako nedostatkový tovar Thomas A. Gugler, prezident Svetovej asociácie šéfkuchárov (WACS) Ján Duda, prezident EuroToques Slovensko Simona Budinská, autorka neučebnice Gastrolove, kavickari.sk Michal Němec, riaditeľ Štátneho inštitútu odborného vzdelávania Zuzana Semanová, generálna riaditeľka, Hotel Lomnica
Ako zvrátiť migráciu personálu, ako obmedziť fluktuáciu, ako sa opäť zamilovať do gastro sveta.
15.00 – 15.45EKO MÁ ZELENÚ
Eko a bez odpadu – ako na to Rastislav Amrich, zelený hotelier a zakladateľ iniciatívy Eco-Responsible Hotels Vojtech Artz, prezident Slovenskéh zväzu kuchárov a cukrárov
Pavol Král, Pension Kral (AU)
Snaha byť zelenší kvitne aj v hotelierstve. Stojí osoh za vysokú náročnosť?
15.45 – 16.00COFFEE BREAK
16.00 – 16.45Z BLATA DO VÝŠIN
Nie je dôležité, či sa potkneme, ale či vstaneme Roman Paulus, šéfkuchár reštaurácie Alcron v Prahe
Michal Rabina
, majiteľ reštaurácie Die Alm v Eisenstadte
16.45ZÁVER ODBORNEJ ČASTI
19.30Súčasťou podujatia bude aj tradičný galavečer s odovzdávaním ocenení TREND Top v HORECA segmente s atraktívnym programom a priestorom na neoficiálny networking.
Dress code – Coctail dress code

Programom vás budú sprevádzať:

Thomas A. Gugler prezident Worldchefs/WACS (World Association of Chefs’ Societies)

Vojtech Artz prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

Ján Duda prezident EuroToques Slovensko

Roman Paulus šéfkuchár reštaurácie Alcron v Prahe

Nora Lauková odborníčka na neverbálnu komunikáciu, konzultantka koučka a lektorka F.A.M.E., s.r.o., education & consulting company

Ivan Rusina majiteľ školy varenia

Simona Budinská autorka neučebnice Gastrolove, kavickari.sk

Pavol Král Pension Kral (AU)

Rastislav Amrich zelený hotelier a zakladateľ iniciatívy Eco-Responsible Hotels

Zuzana Semanová generálna riaditeľka, Hotel Lomnica

Martin a Zdenka Záhumenskí úspešní príbeh značky Si Toskánsko.sk, foodinfluenceri

Nora Fedorová riaditeľka CK Satur

Martin Bajaník marketingový špecialista a dizajnér

Michal Němec riaditeľ Štátneho inštitútu odborného vzdelávania

Michal Rabina majiteľ reštaurácie Die Alm v Eisenstadte

Peter Lipták gastroenterológ, Univerzitná nemocnica Martin

Zdroj: www.trend.sk

Prihláste sa na odber noviniek!

Avatar
Andrej Srnkahttps://www.biznisspravy.sk
Redaktor www.biznisspravy.sk Podnikateľ, marketér, analytik.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Podujatia

Digitálny turizmus

Marketing - čarovné slovo, bez ktorého sa už dnes nezaobíde ani cestovný ruch. Ako získať výhodu, lojálnosť k produktu, službe k značke...

Myšlienkové mapy

V začiatkoch plánovania biznisu je jednou z najťažších úloh, zladiť nápady a víziu do uceleného podnikateľského zámeru. Dajte vášmu podnikateľskému projektu formu...

Reklama, ktorá vás odlíši

Reklama, ktorá vás odlíši Reklama sa stala prirodzenou súčasťou našich životov. Každým rokom sme viac vystavení väčšiemu množstvu...

Nebbia – z lokálnej firmy, do celého sveta

Príďte si vypočuť zaujímavý príbeh značky Nebbia, ktorá sa z lokálnej firmy vypracovala na celosvetovo pôsobiacu spoločnosť a jeden z najznámejších brandov...